Spis druków emblematycznych w Gabinecie Starych Druków Biblioteki Uniwersyteckiej w Warszawie - Kordyzon, Wojciech; Osuch, Martyna (RepOD, 2021)
Pliki zawierają dane bibliograficzne druków emblematycznych lub innych starych druków dotyczących emblematyki pochodzących z kolekcji Gabinetu Starych Druków Biblioteki Uniwersyteckiej w Warszawie. Przedstawiony spis nie jest wyczerpujący i będzie stopniowo uzupełniany.